Sundays

Hej sommartid! Även om sambon påminde mig igår att det skruvas tillbaka (EDIT: skruvas fram – såklart) till sommartid idag så hade jag inte en tanke på det när jag vaknade imorse, klockan på mobilen och datorn ändras ju automatiskt. Inga konstigheter. Ändå känns det som att man har lite att jobba ikapp idag – det är ju redan snart dags för lunch!

Men söndagar är härliga. Jag har bestämt mig för att gå i myskläder hela dagen, ta en långpromenad med Peanut, redigera bilder från en superhärlig fotografering som jag hade igår och jobba med produktionen av en låt. Texten är redan klar (det är ju där jag börjar) sen är det klart att den kan komma att justeras lite längs processens gång men i det stora hela är den klar.

Det är en låt på svenska som jag har stora planer för och den måste bli klar i september senast. Det är såhär jag håller min disciplin igång – att hela tiden ha någonting som gör att jag måste puscha mig själv framåt. Som gör att jag tvingas lära mig mer – jag kan ju knappt producera än! Men ingenting är omöjligt och just med det här projektet har jag två alternativ som jag ser det; antingen gör jag en egen demo av låten och hoppas att någon producent/skivbolag nappar och vill vara med på låten eller så gör jag produktionen själv och låter någon annan mixa och mastra den. Det beror förmodligen på hur långt jag kommer själv kunskapsmässigt, jag har nog till slutet av sommaren på mig att få allting klart så – wish me luck. 🙂

Önskar er alla en härlig dag. 

Always in good company when working with my music. ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *