halvvägs

Andra koppen kaffe idag. Och klockan har inte slagit lunch än. Våren har bytts ut mot små lätta snöflingor. Vi är halvvägs genom den klassiska arbetsveckan, dagarna går så snabbt! Än så länge går det riktigt bra med mina rutiner som jag skrev om i måndags. Jag har gjort allt jag ska göra och hållit mig borta från det jag ska hålla mig borta ifrån. Kanske inte mycket för världen för de flesta, men för mig är det framsteg. Oavsett vad det är för mönster man behöver bryta så är varje dag som du lyckas göra det värda att vara stolt över. Det sämsta man kan göra är att förminska sin egen prestation! Jämför dig bara med dig själv och det du gjorde senast. Punkt. (Yes, jag jobbar med att övertala mig själv om det varje dag!)

Det går sakta men säkert framåt även med låten jag håller på och jobbar med inför ett större projekt. Jag har kommit till biten då jag ska försöka få till lite trummor, det går dock sådär. Jag är ju verkligen ingen trummis, jag är ingen instrumentalist alls för den delen, och har ingen aning om hur det ”ska” låta. Ska se om jag kan komma nån vart genom att kolla på tutorials eller om jag helt enkelt ska fortsätta leka mig fram. Det är kul och se ändå hur låten växer fram mer och mer, ska bli så spännande att spela upp den för någon för första gången sen!

Önskar er en fin onsdag trots blötsnö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *