April, what you got for us?

Åh, hej april. Sista veckan i mars här var en sån mellanvecka. En tldsfördrivsvecka. Det var bara att hålla igång allting, ingenting nytt eller spännande fanns att vänta. Men nu är april här och även om det är dimmigt och grått utanför fönstret så känner jag att april har mycket att ge. Redan nästa vecka.

Nästa vecka får jag nämligen reda på om jag blev antagen eller inte till singer/songwriter på Kulturama. Jag har en känsla av att det inte gick så jättebra på audition och blir inte förvånad om jag inte blir antagen, däremot finns det ändå ett hopp inom mig om att det kanske, kanske går vägen ändå. Man vet aldrig vad de letar efter. Vill de ha en färdig singer/songwriter eller någon som kommer blomma ut under utbildningens gång? Jag hoppas på de sistnämnda. Jag behöver göra det här varje dag, får jag bara göra det varje dag så vet jag att jag kommer fixa det. Håll gärna tummarna för mig!

Förutom det ska jag och Amanda (alltså vilken tjej! Så tacksam att jag träffade henne på SAE, se till att följa henne på Instagram – hon kommer ta världen med storm) försöka få till en cover och filma den. Kommer bli grymt kul! Så himla skönt att ha en som är lika driven och målmedveten vid sin sida som gör samma sak som en själv. Vi puschar varandra, hjälper varandra och stöttar varandra. Innan jag började på SAE hade jag inte någon i vänskapskretsen som höll på med musik vilket såklart gör allting lite svårare. Jag hade inte riktigt någon att bolla mina idéer eller frågor med, någon som kunde förklara vissa saker för mig osv. Så är så glad att jag gick SAE och fick träffa Amanda och alla andra jag lärde känna under utbildningens gång. Vi har även avslutningsfest med SAE nästa vecka och så fyller jag ju år på lördagen!  Och det är bara första veckan av månaden.

Så ja, april. Du är efterlängtad.

Men vi ska givetvis inte gå händelserna i förväg nu. Mycket kul ligger framför mig känner jag men vi får inte glömma här och nu. Idag kommer jag ägna större delen av dagen till mina egna låtar. Har fastnat lite där. Så, ingen tid att förlora. Let’s do this!

Smile, and the world will smile with you.

2 svar på ”April, what you got for us?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *