do what you love a little bit more

Nu får man nästan ta och hålla i sig i någonting för tiden går så fort! Det var måndag idag va? Vart tog helgen vägen? Vart tog den här dagen vägen? Jisses. Vi har haft solen på vår sida idag i alla fall och Amanda kom förbi runt lunch – idag gjorde vi slag i saken och filmade en cover tillsammans, så kul!

Jag håller på och lyssnar igenom de olika tagningarna nu så den kanske kommer upp imorgon. Håll utkik på Facebook-sidan! Och det här var bara första gången, vi bestämde rätt snabbt att vi skulle fortsätta med andra låtar framöver så det kommer det bli! Det är ju ett sånt himla bra sätt att fortsätta utvecklas och lära sig mer när man bara gör det man älskar, lite mer än tidigare – tillsammans med andra som älskar det lika mycket.

Surround yourself with people that makes you feel good.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *