there’s a first for everything

Sol idag igen! Idag var jag lite segstartad, har börjat ställt klockan på 06.00 istället för 07.00 och kroppen är inte riktigt lika sugen på den idén som min hjärna är – än. Men jag gillar att komma igång med dagen tidigt annars är risken stor att jag blir för bekväm av mig och tänker ”klockan är ändå redan så mycket så det är ingen idé att sätta igång med någonting stort projekt” haha, hjärnan är en rolig sak.

Förra veckan blev ändå väldigt bra även fast det bara var en tidsfördrivsvecka. Jag höll alla rutiner som jag skrev om och jag mår redan så mycket bättre. Hyn är bättre, 1kg mindre på vågen utan särskild stor ansträngning och knoppen mår mycket bättre efter att jag kom igång med yogan och meditationen igen – och vi har fått njuta av en hel del sol! Så inte mycket att klaga på inte!

Jag fortsätter med mina rutiner även den här veckan fram till helgen i alla fall, då har jag tillåtit mig själv att gå lös på lite godsaker, det är ju ändå fest och min egen födelsedag som ska firas! Igår gjorde jag ju också någonting för första gången! Min och Amandas cover finns nu att lyssna på på min Facebook-sida! Så, in och kika!

Önskar er en fantastiskt fin dag. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *