don’t wait for it to happen, make it happen

Den absolut viktigaste grundstenen på vägen mot mitt mål är tron på mig själv. Jag tror inte att det är någon slags ”talang” eller en Gud som gör att vissa lyckas nå sina mål. Jag tror på människan. Det är vi själva som gör om vi lyckas eller inte. Ah, vilket fantastiskt fint sammanträffande! Just nu går meningen ”you can, you can do anything” upprepande gånger med Sia’s röst i låten Angel by the wings. Första gången jag hör den faktiskt. Samtidigt som jag skriver det här inlägget, är det inte en rätt fantastisk tillfällighet? (Lyssna på låten här) Det är precis det jag tror på. Om jag säger såhär: jag tror att det mesta är omöjligt – tills du gör det möjligt.

Människan är en fantastisk varelse och vår hjärna är ännu mer fantastisk. Ju mer vi intalar oss att vi kan göra en viss sak och tränar på det varje dag – desto bättre blir vi, desto mer växer vi. Desto större är chansen att lyckas nå sina mål.

Jag har ingen talang inom singer/songwriting. Jag har skrivit texter som berör vissa människor på senaste tiden, jag har skrivit så länge jag kan minnas, var jag 9-10 år när jag skrev min första dikt kanske? Jag minns inte. Men det är de senaste 5 åren som jag har börjat skriva bra texter som jag själv är nöjd med och som jag har märkt berört människor mer. Jag har alltså skrivit väldigt länge och därför blivit bra på det. Men jag har aldrig skrivit låttexter förut så det är en utmaning för mig såklart och inom sången får jag jobba stenhårt. Varje dag. Jag är medveten om det – jag har en lång väg kvar för att hitta säkerheten i sången och kunna framhäva min personliga röst. Men jag tror att jag kommer göra det. Jag är övertygad om det faktiskt. Annars skulle jag inte ge mig in i det här. Frågan är inte om, utan när. Vi har makten att förändra våra liv till hur vi vill ha det.

Tro på dig själv. Du kan om du vill. Allting börjar och slutar hos dig. Det är ditt engagemang som speglar din framgång. Ju mer du engagerar dig, ju mer tid och kraft du lägger ned på dina mål – desto större är chansen att du uppnår dem.

Jag hoppas ni får en fin dag, jag ska sätta mig och spela in sång till det där hemliga projektet. 🙂

It’s time to change the game – if you don’t want it all to stay the same.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *