money makes the music go round

Ja, det är inte den billigaste branschen jag har valt att satsa på. Inte för att jobba som fotograf är mycket billigare direkt med all denna utrustning som kostar flera tusen. Mitt kamerahus och datorn är de dyraste prylarna jag köpt. Pianot kostade lite mer än hälften av kamerahuset, men ja. Med alla kurser och privatlektioner inom piano och sång som jag tagit samt utbildningen på SAE så är jag förbi fotografkostnaden med flera mil. Och för att kunna utvecklas och skapa bättre ljud till mina låtar tillkommer ju en hel del grejer… Jag fick köpa en begagnad mikrofon och ljudkort av en klasskompis vilket jag blev överlycklig över men jag skulle behöva liiite mer saker såsom mikrofonstativ, puffskydd (vill gärna byta ut mina leggings på galgen snart, haha!), bättre hörlurar, eh.. högtalare, en hel del plugins till Logic, ljudisolering och basfällor. Allra helst en hel ombyggnad av lägenheten, men jag vet inte om sambon eller vår hyresvärd gillar den idén särskilt mycket.

Det här hade nödvändigtvis inte varit något problem, om jag hade pengar. Vilket jag i dagsläget inte har så ni kan förstå att det är mycket jag önskar mig till min födelsedag nu på lördag. Men det är ju såhär man får göra, ta lite i taget. Allt kostar och det finns alltid bättre prylar och fler plugins man kommer vilja ha. Tills att jag har min perfekta hemmastudio (blir man ens någonsin nöjd?) får man ta det man har. På min Facebook-sida ser ni en bild hur min ”hemmastudio” ser ut i dagsläget. Enjoy 😉

Åh, möttes också av att ”What If I Told You” nu äntligen kommit upp över 1000 streams på Spotify! Ett litet steg för mänskligheten men en målstolpe för mig. Jag har längtat efter att den där symbolen för ”mindre än 1000 lyssningar” ska försvinna. Tack alla som lyssnar och fortsätter lyssna! Ni är guld värda.

1000-tack till 1000+ streams ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *