ett nej.

Fan. Det blev ett nej. Antagningsbeskedet från Kulturama singer/songwriter damp ned i inkorgen och jag kom inte in. Igår fick jag också veta att jag inte kom med på ett songwriting camp som jag hade sökt till. Så två tuffa nej på två dagar. Fan. Jag visste det egentligen. Jag vet egentligen att jag behöver mer tid. Förmodligen minst ett år till att lära mig. Men jag kan inte sluta tänka tanken – hur ska jag bli bättre om jag inte får chansen att lära mig? Det är väl det som är tanken med en skola – att lära sig hur man gör? Det är precis så dumt som när man söker sitt första jobb, ingen vill ha någon som inte har någon erfarenhet, men hur ska man kunna få den erfarenheten?

Privatlektioner är såklart ett alternativ för mig eller kurser som jag har gått tidigare. Men det kostar pengar som jag inte har. Man kan inte direkt ta ett CSN lån för kurser. Jag har kollat upp körer också men det är samma situation där att pengarna saknas – i dagsläget i alla fall. Förhoppningsvis blir det bättre snart.

Fan. Nu kom Sias låt på igen. Men den här gången framkallar orden blöta tangenter istället för mod. Fan. Ja det blir många fan nu. Men jag tänker tillåta mig att känna så idag. Det okej att vara ledsen när någonting man jobbar hårt med inte räcker till. Jag är helt enkelt inte bra nog och kan inte göra allting som jag trodde. Åtminstone inte i dagsläget.

Old soul, your wounds they show
I know, you have never felt so low
But hold on, head up, be strong
Oh, hold on
Hold on until you hear them come
Here they come oh

Take an angel by the wings
Beg her now for anything
Beg her now for one more day
Take an angel by the wings
Time to tell her everything
Ask her for the strength to stay

You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything
You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything

You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything
You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything

Look up, call to the sky, oh
Look up, and don’t ask why
Oh
Just take an angel by the wings
Beg her now for anything
Beg her now for one more day
Take an angel by the wings
Time to tell her everything
Ask her for the strength to stay

You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything
You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything

You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything
You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything

You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything
You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything

You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything
You can, you can
Do anything, anything
You can, do anything

 

Imorgon är en ny dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *