när världen står still kan du få den att börja rulla igen

Redan onsdag. Tiden flyger förbi även fast dagarna går långsamt. Den här veckan har varit segstartad hos mig. Jag saknar min energi och motivation till att följa mina rutiner. Igår gjorde jag inte många knop med musiken, jag gjorde inte många knop över huvud taget men ska tvinga mig själv att göra det idag.

Men usch, jag är så seg. Och så blir jag så trött på mig själv för jag vet att ju mer jag tänker att ”jag är seg, jag är trött, jag orkar inte” desto mer sant blir det. Desto mer ihopsjunken blir jag. Desto mindre gör jag. Jag måste ändra tankarna till motsatsen: Jag är pigg! Jag är energisk! Jag vill det här! Jag orkar mer än vad jag tror!

Hjärnan är fantastisk. Det vi intalar oss själva blir vår sanning. Så nu bryter jag mitt dåliga mönster och säger till mig själv att skärpa mig, här och nu. Jag sträcker på mig, dricker upp mitt kaffe och kör!

Jag ska spela piano och jag ska fortsätta med produktionen av min låt. Det blir dagens att göra. Kom igen nu!

Ha nu en fin dag och om ni inte känner att det är fin dag så säg det till er själva: ”Idag är en fin dag och jag ska göra det bästa utav den.” Säg det så många gånger som du behöver. Nu kör vi.

Change your can’t into can, ’cause you can. Photo: MissJeni

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *