everything happens for a reason

Det härliga vädret är tillbaka! Allting blir genast så mycket lättare när solen skiner och plusgraderna värmer. Mitt humör följer verkligen vädret just nu, de första dagarna den här veckan har jag varit rätt låg och tvivlat mycket på min situation, vad jag håller på med och så. Men idag, idag är energin tillbaka och leendet är tillbaka. Det här är en himla berg-och-dal-bana, det ska ni veta. Ena dagen mår jag dåligt över allt det här, andra dagen är jag otroligt tacksam över just det här. Idag är en bra dag.

Alla små lyxdetaljer känns så oviktiga just nu. Det gör väl ingenting att jag går runt med en utväxt frisyr, får äta konserver då och då eller får stanna hemma istället för att träffa vänner på stan. Här hemma har jag mitt piano, långpromenaderna med Peanut och kärlek i överflöd. Här hemma får jag saker gjorda med musiken. Idag har jag tränat sång och spelat in sång till ett projekt. Nu ska det bara redigeras och sen skickas iväg till utvalda personer och så håller vi tummarna att det går vägen. Går det inte vägen den här gången så sparar jag projektet och tar upp det vid ett senare tillfälle. Ska sätta mig vid pianot nu också och spela lite. Det går framåt med både sången och pianospelandet och det är ju för att jag har tid att öva nu. Varje dag.

Jag tror att allt som händer nu är tänkt att hända och de leder mig till den plats som jag är tänkt att vara på.

Just sing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *