en helg sprang förbi

Vips, så hade det gått fyra dagar sedan senaste inlägget. Redigering av vocals, ärenden på stan, streckkollande på 13 reasons why, långpromenad i skogen, avslutningsfest med SAE och så en dag full med kolhydrater är skyldiga till det. Men det var en fin helg. Det var så kul att se alla klasskompisar igen på avslutningsfesten och så fick vi våra diplom, jag hamnade på VG som slutbetyg så det är jag nöjd med!

Och så blev det måndag igen. Den här veckan kommer jag fokusera på att jobba med min nästa singel. Jag har kommit på lite nya melodier på sången och så behöver jag sätta mig ner och se över strukturen på den. Förutom det har jag såklart att öva sång, piano och produktion med i planeringen. Ska även försöka hinna få lite kläder och saker sålda så jag har råd att boka in mig på sommarkursen på AP Academy. Så, då sätter vi fart då!

Photo: MissJeni

Hoppas ni får en fantastiskt fin start på veckan. ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *