onsdag

Godmorgon världen! Hoppas ni mår bra. Jag börjar förstå nu varför det tar lite tid för många att färdigställa en låt. Man har svårt att bestämma sig helt enkelt. Ju mer jag lär mig, desto mer går jag tillbaka till mina texter och melodier och ändrar! Idag ska jag sjunga om några partier på det där hemliga projektet som jag håller på med, det blir tredje gången jag spelar in sång till det projektet och självklart räknar jag med att spela in det i en bättre studio framöver men – man vill ändå att det ska låta så bra som möjligt i min egna lilla demo-version. Jag satt och ändrade melodin på ”No Age On A Dream” igår också och nu börjar den kännas lite mer fräsch. Ska bli så kul att få dela den med er sen! Men nu är det dags att sjunga upp lite, nu kickar vi igång dagen!

Önskar er en fantastiskt fin dag och att ni gör det ni älskar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *