Välkommen maj.

Maj möter oss med strålande solsken och förmodligen den varmaste dagen på året hittills! Underbart! April var omtumlande på många sätt och vis, jag fick fira mina 31 år i livet medan andra inte fick det. Vi fick nöja oss med solsken stundvis om dagarna innan regn/hagel/snö dök ner från himlen. Ovisst. Mitt välmående kom inte heller i första hand längre vilket både känns i kroppen och märks på vågen och i spegeln.

Men nu kliver jag in i maj med en nyantändning. Nu ska jag jobba för att vara den personen jag egentligen är. Den som inte äter socker varje dag, den som Yogar och mediterar regelbundet, den som jobbar hårt och passionerat mot sin dröm. Maj har så mycket roligt att ge. Jag startar med att ta hand om mig själv, det är totalt sockerförbud för mig nu fram till 20:e maj, då är det Bruno Mars konsert här i Stockholm och då kommer jag unna mig lite!

Idag har vi njutit här hemma och bara varit. Vi kom hem från en mysig Valborgskväll på Dalarö med syrran och hennes familj i morse och la oss direkt i sängen för att ta en tupplur, vi sov till lunch. Sen blev det en långpromenad i solen och efter det premiär-häng på balkongen. Så mysigt. Resten av dagen kommer jag spendera med min musik.

Imorgon har jag ett första planeringsmöte med min producent om nästa singel, ska bli SÅ kul att komma igång ordentligt med den nu! Tänkte också få till en cover under veckan, en som jag faktiskt har fått önskemål att göra! Resten av veckan kommer innehålla det samma vanliga; öva piano, sång, producera, spela in sång osv och så kommer jag avsluta veckan på ett av mina favoritsätt: jag bakom kameran och en härlig familj framför. Kom igen maj, jag är redo.

💙
 

Do more of what makes you happy. Do mor of what makes you feel good. Foto: MissJeni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *