vad ska det bli av mig

Den frågan är den mest återkommande frågan jag får i huvudet. Jag ställer den till mig själv, oftast med en suck inkluderad. Den kommer varje gång något inte känns bra, om jag har misslyckats med någonting, om jag inte utvecklas tillräckligt snabbt – allt enligt min egen skala på vad som är snabbt och ett misslyckande givetvis. Och så är det förmodligen hos oss alla. Jag är absolut inte ensam om att ha suttit med ansiktet i händerna och undrat ”vad fan ska det bli av mig”.

På riktigt tror jag att den här frågan dyker upp för att vi har mött en motgång och är redo att ge upp och byta bana än den vi går på just nu. Helt och hållet. ”Jag testade och det gick ju inte”. Men ändå är det något som håller mig kvar på den här banan, trots det. Trots att jag håller på och ger upp om och om igen så håller något mig kvar. Jag gör det här för att jag vill det. Det finns ingenting jag vill göra hellre, jag vet det. Så på något sätt får jag alltid tillbaka den där gnistan som behövs för att borsta bort smutsen på axlarna och fortsätta jobba. Så, på sätt och vis är jag glad över att frågan ständigt återkommer; det innebär att jag inte har gett upp än.

💙

Your time will come.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *