Zzzz

Jag vet inte vad som hände idag men tröttheten slog ned som en blixt efter lunchpromenaden med Peanut. Jag kunde inte hålla ögonen öppna så det blev en liten tupplur på nästan två timmar. Jag kände att det var lika bra att lyssna på kroppen och go with the flow istället för att tvinga mig själv med dagens fortsatta planer. Jag hann i alla fall sitta vid pianot en stund och öva gehör innan. Nu sitter jag här med ännu en kopp kaffe och gäspar fortfarande så det blir en fortsatt lugn eftermiddag så tar jag nya tag med musiken imorgon.

Tanken var att jag bland annat skulle filma den där covern idag som jag har pratat om, men orkar inte göra iordning varken mig eller kameran så jag skjuter på det till nästa vecka. Jag känner bara att det är inte värt att försöka tvinga mig till en bra cover – det kommer ändå inte bli bra och då blir jag irriterad för det istället när jag bara kan ta det lugnt, söka jobb och mysa med djuren istället. Det är uppenbarligen det kroppen vill göra just nu.

💙

Do what you love.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *