veckans planer

Måndag igen! Har ni haft en fin helg? Vår innehöll långpromenader i solen, fix här hemma och fotografering med en familj igår, så mysigt! Men nu ser vi fram emot den här veckan!

Förutom min Yoga och meditation varje morgon ligger fokus på sång och spela in körsång till ett projekt och redigera det. Eftermiddagarna går åt att öva piano samt gå igenom och redigera bilderna från igår. På onsdag planerar jag att göra ett nytt försök med att spela in en cover och på kvällen ska jag iväg på Smih & Tells releasefest för deras debutalbum, det ser jag verkligen fram emot! Älskar deras musik, hög igenkänningsfaktor. Det är sådan musik jag blir berörd av och fastnar för, som deras låt February t ex. Vem kände inte precis så under hela januari-februari? Deras texter är så genuina.

På fredag ska jag iväg och hälsa på en vän så det blir inte så mycket musik gjort den dagen och helgen är även den tillägnad andra aktiviter som det ser ut nu så det är bara att sätta igång den här veckan nu!

Önskar er alla en fin start på veckan. 💙

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *