när timmar blir dagar snabbare än sekunder

Jisses vad den här veckan flög förbi! Helt plötsligt är det lördag och det känns som att idag är den enda dagen jag fått chansen att varva ned lite. Det dök upp oväntade men fantastiskt roliga saker under veckan som dock gjorde att jag inte hunnit med alla mina planer som jag hade satt, så jag ligger lite efter med träningen och redigering av bilder t ex, men man får ta saker som de kommer. Så den här veckan har jag också börjat fundera mer på att istället för att dela in dagarna i specifika timmar ”den tiden ska jag göra det här” så känns det som att jag får testa på att köra mer med inställningen: ”jag gör det jag vill göra just nu”.  Som idag t ex, det står i schemat att jag i detta nu ska öva sång, men det enda jag tänker på är melodin till en text till albumet, så – jag satte mig med det istället. Nu när melodin har börjat tagit form i mitt huvud ska jag sätta mig vid pianot och kolla ut skalan och ackordföljd. Nu har jag tre låtar i rullning! Singel #2, det hemliga projektet och nu den här.  Vi får se om det blir en singel eller inte, det var inte därför jag satte mig med den – alla texter ska ju tonsättas – men nu känns det som att den kan bli riktigt bra så det lutar mer åt att detta kanske är singel #3. Jag är exalterad, det här är så kul!

Finding melodies to a new song.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *