veckans to do

Dåså, då börjar vi om igen med en ny måndag.  Helgen var himla fin och skön men jag fick inte mycket gjort med musiken rent praktiskt, däremot fick jag ta emot den största komplimangen hittills för ”What If I Told You” vilket gjorde att jag fick rysningar på armarna och knappt kunde hålla mig från att börja gråta! Jag är ju så ovan att få den typen av beröm så orden träffade rakt i hjärtat. Nu vill man jobba på ännu hårdare och snabbare så att nästa singel blir klar och kan släppas!

Den här veckan har jag ändrat min planeringsstruktur. Jag ska testa att inte lägga in specifika uppgifter på specifika tider i kalendern, utan istället skriva en ”att göra-lista” för varje dag och så gör jag uppgifterna i den ordning och den tid jag vill. Precis som jag gjorde på mina ”normala” arbetsplatser. Såhär långt har jag prickat av 12/13 av dagens uppskrivna saker. Imorgon ska jag vara hundvakt åt syrrans lilla Cavalier king charles spaniel också så det blir fullt zoo här hemma. Annars är det det gamla vanliga med sång, piano och låtskriveri. En liten rolig grej är att jag igår fick en ny idé på ett tema till ett tredje album! Haha, här jobbar jag för fullt med mitt debutalbum men har redan texter till ett andra och nu ett tredje album. Med tanke på hur lång tid det tar att färdigställa ett album känns det som att jag kommer hålla på med musiken på ett eller annat sätt en lång tid framöver trots allt. Det är svårt när idéerna bara fortsätter ploppa upp i huvudet, jag kan inte låta bli att skriva ned dem!

Så, hoppas att ni har haft en fin start på veckan. Förra veckan gick så snabbt och nu hoppas jag att den här veckan också gör det för på lördag är det äntligen dags för Bruno Mars i Globen! Kommer bli så fruktansvärt galet kul! Let’s do this!

💙

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *