Den här veckan har jag…

.. varit förkyld så det har varken blivit någon sång eller träning på hela veckan.
.. ätit fruktansvärt mycket onyttigt fast jag vet att det skadar mig och får mig att må sämre med mig själv.
.. umgåtts med saknade vänner, som gjort veckan så underbar ändå
.. haft härliga telefonsamtal med de som betyder allra mest men bor längre bort
.. varit på två jobbintervjuer, varav en hoppas jag verkligen på så galet mycket att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
.. slappat en hel del men samtidigt blivit mer pepp på att sätta igång med musiken igen nästa vecka! (Har bestämt mig för att vara frisk då nämligen)

Jag behövde den här veckan; lite lugnare tempo, eftertanke, glädje och kärlek från de som står mig närmast. Helgen fortsätter i samma anda med vänner och familjen men på söndag är det dags att för första gången skicka iväg en låt till ett skivbolag. Ja, den här låten behöver lite hjälp nämligen. Det är inte någon låt till albumet utan ämnat för någonting helt annat. Förhoppningsvis får ni se vad innan året är slut. It’s time!

💙

You know what matters the most.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *