what goes around..

Den här veckan har startat riktigt bra! Eller ja, den här dagen överväger gårdagen så pass att det känns som att veckan startade idag och idag har det varit en superhärlig dag trots regn. Jag har träffat min producent för lite finlir på nästa singel innan det är dags att lägga på sången, är så pepp – snart kommer ni få höra den! Dessutom fick jag ett fantastiskt roligt besked under förmiddagen som jag inte riktigt kan säga vad det är men det kommer ni märka framöver. Det känns verkligen som att; what goes around comes around och jag är så tacksam för allt bra som händer just nu. Fortsätt sprida glädje, kärlek och hopp därute – det är så vi får världen att bli en bättre plats och oss själva till bättre människor.

💙

Good things happens to good people.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *