om du skulle följa dina innersta känslor

Jag hittade den här listan hos Linn Herbertsson. Jag har en lista redan med 100 mål i livet, där är varje punkt definierad och tydlig. Den här listan tyckte jag var så bra på det sättet att man verkligen får rannsaka sig själv. Fundera på vad man egentligen vill göra och uppnå med sitt liv. Jag gillar allt som har med personlig utveckling att göra och tycker att de här frågorna bidrar till att man kan tänka igenom om hur man kan göra för att bli en bättre människa och leva bättre i alla aspekter.

💙

Vad skulle du önska att du gjorde om du bara hade en dag kvar att leva?

Att jag reste utomlands med min sambo och vår hund och ägnade hela dagen på stranden, sprang och lekte vid vattnet ända från tidig morgon till solnedgången. Det är vid havet som jag har känt mig som allra mest levande och lugn.

Vad skulle du göra om du hade obegränsat med tid, pengar och resurser?
Lägga allt på att bli så duktig som möjligt på låtskriveri och sång och sprida min musik till så många som möjligt och starta ett hundräddningscenter som räddar alla världens utsatta och hemlösa hundar.

Vad har du alltid velat göra men inte gjort än?
Simma med delfiner.

Vilka länder eller platser vill du besöka? 
Jag är en sucker för sandstränder. Så ja vad sägs om det, alla stränder i hela världen helst igår. Men ställen som jag har drömt om länge är Maldiverna, Aruba, Costa Rica, Bahamas och Bali.

Vilka är dina största mål och drömmar?
De ligger inom musiken givetvis. Min stora dröm är att min musik inspirerar människor och hjälper dem genom livets upp -och nedgångar. Ett av det största målen är att bli Sveriges bästa singer/songwriter.

Vilken personlig utveckling vill du göra?
Jag vill bli min bästa vän, på riktigt. Jag vill tycka om mig själv i alla lägen, alla dagar och därefter kunna sprida den känslan även till andra.  

Vilka erfarenheter vill du ha / känna?
En billboard-etta hade suttit fint på CV:et. Och kunskapen om hur man startar och driver ett skivbolag.

Finns det några speciella ögonblick du vill bevittna?
När mitt eventuellt framtida barn tar studenten. Se syrran få bli erkänd för den proffsfotografen hon är.

Vilka aktiviteter vill du lära dig/ prova?
Jag känner att Yogan är min viktigaste aktivitet så jag vill lära mig mer och bli bättre på det. Jag är generellt ingen äventyrslysten tjej som drömmer om att hoppa fallskärm eller så.

Vilka är de viktigaste sakerna du någonsin kan göra?
Finnas där för min omgivning. Vara modig och ingripa vid plötsliga händelser och stå upp för mig själv och de jag älskar.

Vad vill du säga / göra tillsammans med andra människor? Folk du älskar? Familj? Vänner?
Jag är som mest glad när jag får vara med mina vänner och familj och jag vill att de ska veta det. Jag vill umgås med likasinnade personer inom musiken som inspirerar mig och som jag kan inspirera. Och jag gillar att ha skoj helt enkelt så fest, resor, grillkvällar, you name it.

Finns det några specifika personer du vill träffa?
Ja många inom musiken för att de inspirerar mig till att själv bli bättre men om jag någon gång fick träffa Max Martin skulle jag nog bli riktigt starstruck.

Vad vill du uppnå inom de olika områdena: Social, Kärlek, Familj, Karriär, Ekonomi, Hälsa, din vikt, träning, andligt?
Socialt:
Jag trivs med mycket folk omkring mig och gillar att möta nya människor så att ”vara där det händer” mer skulle vara inspirerande för mig. Festivaler, releasefester osv. 
Kärlek:
Jag har hittat min drömman, det skulle vara ett drömbröllop i sådana fall. Vilket vi är lite oense om i dagsläget 😉
Familj:
Jag vet inte än om jag kommer bli mamma eller inte, förhoppningsvis blir jag det men för mig känns det också otroligt guld värt med ett barn, jag ser inte mig själv med fler än så. 
Karriär:
Att jag kommer så långt att jag kan leva på min musik. 
Ekonomi:
Att vi har så vi inte behöver oroa oss för eventuella missöden eller annat som livet kan komma med.
Hälsa:
Jag hoppas att jag blir gammal. Jag blir gärna 100 om det vill sig så väl.
Min vikt:
Det är inte ofta jag tänker på min vikt i siffror utan det börjar alltid med hur jag känner mig. Jag vet att min kropp mår relativt bra idag men den kan må bättre. Det behöver inte betyda mindre siffror på vågen utan kan betyda högre siffror och mer muskler. 
Träning:
Jag vill bli riktigt bra på Yoga. Kunna stå på händer hur som helst och när som helst utan några som helst problem. För att för mig är det ett tecken på att jag är trygg i mig själv och litar på min kropp. 
Andligt:
Jag tror inte på något övermäktigt i vår värld utan jag tror på människan och jag vill bli ännu bättre på att tro på mig själv.

Vad behöver du göra för att leva ett liv med den största betydelsen?
Påminna mig själv om vad som är viktigt. Rensa bort det som gör mig ont, våga möta mina rädslor och sträva mot det som gör mig till en bättre medmänniska.

Gör den här listan du också, det är det värt
💙

Life is beautiful. Make sure you bloom to the fullest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *