tiden som gått

Dagarna går så fort men ändå så långsamt. Det känns ju som att jag inte hunnit göra någonting den här veckan. Men jag har..

.. klippt och färgat mitt hår. Jag blev tyvärr inte helt nöjd men jag får lära mig jobba med det jag har.
.. .. träffat min producent och gjort de sista finfixen på singel nr två, släppet närmar sig!
.. fått både fantastiskt roliga nyheter och fantastiskt tråkiga nyheter. Den här veckan har det nästan varit så att varannan dag har varit bra och varannan dag dålig. Bland de dåliga nyheterna var det ett jobb som jag gick miste om och bland de bra nyheterna – ja de är så bra att jag inte kan säga något om dem än faktiskt!
.. varit helt sockerfri sex dagar av sju. Vilket jag är väldigt nöjd med.
.. fått mer kvalitetstid med min sambo än vad jag annars brukar få, vilket jag verkligen har behövt den här veckan.
.. skickat iväg en låt till någon som förhoppningsvis kan hjälpa mig med feedback och/eller att få den till rätt nivå inför mitt mål med den.
.. varit hundvakt åt min systers hund.
.. tagit igen musikövandet från föregående vecka.

Just nu känner jag mig dock rätt låg i humöret tyvärr. Det har förmodligen och göra med flera saker. Dels allt som händer runt om i världen som får en att tappa hoppet om mänskligheten, om kärleken och en fri värld där vi inte behöver vara rädda för att befinna oss på gatorna. Men också såklart att jag inte har min egen självständighet på samma sätt längre, jag klarar mig inte själv längre ekonomiskt vilket tär på mig. Och tanken har slagit mig oftare den här veckan än tidigare dagar; hur jag lever för min dröm och har all tid i världen att göra det jag vill göra. Jag borde vara världens lyckligaste tjej men under fasaden finns bara en trött tjej som kämpar med att kunna betala sina räkningar på egen hand. Och jag vet, det är det enda som räknas egentligen, att fortsätta kämpa. Jag och vi alla måste fortsätta kämpa för vår skull, för våra medmänniskors skull och får vår världs skull. Vi får ständigt ta oss i kragen och påminna oss om målet. Jag har lagt i en ännu högre växel vid jobbsökandet, jag har kommit in i musikövandet igen och jag ska börja varje dag med stärkande ord till mig själv igen. Om vi lyckas förändra vårt tankesätt kan vi förändra världen.

💙
 

Remeber the magic, the brilliant, the wonderful and the fantastic things in life. Always.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *