I’m done

Nu ni. Nu finns det inget mer jag kan göra på nästa singel. Idag spelade vi nämligen in sången och nu är det bara mix och master kvar! Jisses. Det gick bra i studion och vi hade ett bra flow så vi var klara på tre timmar. Det är nog lika bra att jag vänjer mig redan nu vid tanken på att jag alltid kommer känna att jag kunde göra det bättre – även fast så förmodligen inte är fallet då man är så inövad i ett sätt att sjunga att man sjunger likadant på alla tagningar ändå. Men ändå vill man tro att man kunde göra något mer, det lilla extra liksom. Men jag är övertygad över att resultatet kommer bli grymt. Stämmor är dock något jag verkligen behöver öva på och få mer kännedom över. Jag vill så börja en kör till hösten, tillsammans med allt annat jag vill göra, givetvis. Det skulle vara bra för både mitt självförtroende och kunskap. Men first things first.

Nästa singel är snart redo att släppas, det enda jag behöver göra nu är att se till så det finns pengar på kontot inom kort. Yes. Den lilla detaljen. Även om det just nu ser ut som att släppet kommer behöva bli senare än planerat så har jag ändå en känsla av att det ordnar sig i sista sekunden. Det brukar göra det, om man kämpar tillräckligt mycket för det.

💙

Vocals, check!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *