kvällar man minns

I fredags fick jag äntligen överraska mina vänner med en hemlighet som jag hade burit på i en månad. I slutet på maj fick jag nämligen veta att jag vunnit en tävling som jag deltog i, jag är så sällan med och tävlar men priset var så förbannat bra så jag var bara tvungen att delta. Jag har tidigare skrivit om Smith & Thell här i bloggen, de inspirerar mig mycket i mitt egna musikskrivande och priset i tävlingen var en spelning med dem – i vårt vardagsrum! 

Jag hade bjudit in vänner och sagt att det var ett tillfälle för att fira min nästkommande singel, att de skulle få en förhandslyssning på låten och att det kanske skulle bli ett eller två framträdanden. Ingen visste att det i själva verket var Smith & Thell som skulle stå för underhållningen så det var så kul när de plingade på dörren, kom in där med gitarren och tog alla på sängen. Vi fick oss en sån där kväll som man knappt tror händer och som blir oförglömlig. Tusen tack Playground Music och Smith & Thell! Ni är fantastiska!

Och vad gällde förhandslyssningen av min nästkommande singel så var det såklart bara en liten lögn. Låten är inte färdig ännu, så det finns mer att se fram emot! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *