what I’ve been up to

Visst är det konstigt, vissa veckor flyger förbi. Andra känns som månader. Den här veckan har gått väldigt fort men jag ser givetvis en röd tråd när det är sådär att man knappt hinner öppna sina ögon innan det är dags att gå och lägga sig igen – och det sker när jag sitter med musiken mycket. Den här veckan har jag fokuserat mer än tidigare vid pianot men också på att finslipa det där hemliga projektet jag talat om tidigare.

Jag ska låta en till person lyssna på den och förhoppningsvis inleds ett nytt samarbete där vi kan ta låten till nästa nivå tillsammans. Jag hoppas på det! Så igår satt jag och styrde om grunden för tredje gången. Idag sjöng jag in ny sång då jag själv känner att jag har utvecklats mer på den punkten sen sist jag spelade in sång till låten och när man själv hör att man kan göra det bättre än vad det är – då måste jag bara göra det. Jag vet ju också att det kommer bli minst en till inspelning av sången i vilket fall som helst – dels för att göra det i en bättre studio med bättre förutsättningar för bästa möjliga ljud men också för att jag vet att jag kommer fortsätta bli ännu bättre på sången även från vart jag är idag – så innan den här låten hamnar vid sitt slutmål kommer jag göra allt som krävs för att sången ska vara på topp.

Jag har planerat vilken låt som kommer bli nästa cover också, (har du missat den jag la upp i veckan med Dilba – I’m sorry så kika in på Facebook-sidan!) men den här gången kommer jag sikta på att kompa mig själv under låten – vilket jag inte gjort någon gång tidigare. Jag är ju en amatör på pianot än så länge men som sagt, man måste fortsätta bocka av sina förstagångshändelser för att komma vidare, eller hur?

keep playing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *