ingenting går som man planerar men det går ändå

Jag slits mycket fram och tillbaka nu mellan glädje och planer som går itu. Men, allting har väl en mening eller? Jag vet inte men det verkar som att alla mina planer inte är tänkta att gå igenom där jag har tänkt att de ska gå igenom men det är väl så det är. Man kan inte göra så mycket när själva livet inte går enligt planerna. Imorgon var det planerat att vi skulle spela in musikvideon till nästa singel, men av flera anledningar blir det inte så. Under två sekunder var jag i upplösningstillstånd och ännu en gång kom tanken på att ge upp allting, men det varade bara i de två sekunderna innan en ännu bättre idé föddes. Så musikvideon blir av, bara inte imorgon. Den flyttas ca två veckor fram till ett ännu bättre tillfälle. Så, tillbaka till glädje. Kanske har jag även då löst det med pengar till mastern och jag hinner definitivt planera mina klädombyten bättre, så trots att det inte blir av imorgon så känns det bättre med det nya datumet.

Jag vill också bli bättre på att ta hand om mig själv tills dess genom att träna kontinuerligt och låta bli att göda kroppen med skit. Jag måste erkänna för mig själv att jag fortfarande har problem med mina tankar om mig själv och hur jag straffar mig själv för att jag inte lever upp till mina egna förväntningar. Allt sitter i huvudet, jag vet det. Det handlar om att styra hjärnan i rätt riktning.

Idag ska jag träffa en ny producent som det eventuellt blir ett samarbete med vilket jag ser så fram emot! Men det är sjukt nervöst att ännu en gång presentera sina konstiga idéer till nya människor, jag jobbar ju inte riktigt enligt ”boken” så vi får se hur det går. Alltid kul och träffa andra i branschen om inte annat.


Önskar er en fin dag och gör det ni älskar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *