Good news och alla goda ting är tre!

Så vad har hänt? Mycket. På kort tid. I fredags eftermiddag hände allt som vände hela min värld till det bättre på kort tid. Jag träffade ju en producent och han ville gärna hjälpa mig med det där hemliga projektet som jag har hintat om några gånger tidigare så det känns väldigt kul! Det kommer bli så himla bra tror jag! Under vårt samtal ringde även mobilen, det var från ett jobb jag sökt och ja – de gav mig erbjudandet att börja hos dem. Så himla roligt! Igår skrev jag på kontraktet och jag börjar i mitten av Augusti. Det är heltid vilket kommer ge mig de resurser jag behöver för att leva och för att kunna fortsätta med musiken så jag är väldigt glad!

Jag köpte med mig bubbel hem och firade med sambon och under kvällen pratade vi om nästa singel, där vi upptäckte att det finns förbättringar att göra med texten, så jag har kontaktat min producent där också med informationen och vi kommer spela in sång på nytt – vilket innebär en liten försening av singeln men jag tror verkligen att det är värt det.

Och så har jag anmält mig till en kör i höst också. Ser så fram emot det! Även om jag nu de senaste dagarna har lärt mig mer här hemma då jag suttit mycket med gehör och jobbar med självförtroendet hela tiden så är en kör precis det jag behöver för att växa ännu mer. Det kommer bli en magisk höst hörrni!

Allt ordnar sig. Alltid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *