paus från sånginspelningar

Idag spelade vi in ny sång till nästa singel – och ett releasedatum är satt! Kommer bli så kul att släppa den, äntligen, och låta er höra utvecklingen från ”What If I Told You”.

Jag har också bestämt mig för att lugna mig nu med sånginspelningar på resterande låtar till albumet (så det hemliga projektet är ett undantag) till efter årsskiftet. Jag märker själv hur snabbt jag utvecklas just nu både tekniskt i sången och mentalt med självförtroendet och när jag börjar kören i September förväntar jag mig att få ännu mer lärdomar och insikter. För jag känner mig själv för väl nu, fortsätter jag spela in sång till andra låtar redan nu kommer jag bara känna längre in på hösten att jag kan göra om och göra det bättre, och det räcker med att ha de här två låtarna att sjunga om. För jo, även om sången kändes bättre den här gången med kommande singeln så har jag fortfarande några svaga punkter i den som behöver justeras och finslipas vilket jag är övertygad om jag kommer kunna göra bättre nästa år.

Men det är inte så att jag kommer radera någon låt från Spotify även fast jag spelar in ny sång. De gamla versionerna kommer få ligga kvar oavsett, men det är de nya som kommer vara med på albumet sen. För det är ju precis det här jag vill att det ska handla om, resan till målet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *