en speciell vecka

Måndag igen, men det här är ingen vanlig måndag. Det här är min sista måndag som jag är hemma, på onsdag börjar jag mitt nya jobb! Samma dag som Tommie fyller år, så rolig tajming. Men förutom det så är det en del annat som ska göras också. Imorgon tänkte jag spela in en ny cover, i helgen ska vi fortsätta inspelningen av musikvideon till nästa singel och jag har förmodligen mastern av den i min dator innan veckan är slut också! Så ja, jag ser fram emot allt med den här veckan!

Imorse vaknade jag supertidigt och hann bocka av en hel del saker redan under förmiddagen. Jag spelade in ny sång till det hemliga projektet igår (yes, för tredje gången! haha) så jag satt och valde ut tagningar och började med redigeringen av den och körstämmorna. Jag har övat sång och gehör och tänkte givetvis hinna med lite piano också innan dagen är slut.

Så, hoppas ni också har fått en bra start på veckan och att ni får göra det ni älskar. Solen skiner, låt oss ta vara på det!

20170814_singer-songwriter_Blue-E
Hello monday.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *