nya rutiner och ny musik

Sju arbetsdagar har gått på nya jobbet och det har varit mycket att ta in. Jag har varit något så galet trött på eftermiddagarna när jag kommit hem så såhär i början har musiken halkat efter lite på det sättet att jag inte riktigt orkat sätta mig vid pianot eller ställa mig och öva sång efter jobbet. Jag hoppas att jag kommer in i de nya rutinerna och tiderna snart i alla fall så jag orkar eftermiddagarna och kan ägna dem till musiken så som det är tänkt. Jag kommer få lägga upp ett litet schema så jag tar en sak om dagen och tränar på.  Sen kommer jag lägga mycket mer tid på helgerna såklart.

Och nu är det officiellt, nästa singel ”No Age on a Dream” släpps 1:a september! Kommer bli så spännande och kul att äntligen få visa upp den för er! Jag är så mycket mer nöjd med min sånginsats på den här låten än ”What If I Told You” och jag hoppas givetvis att även ni kommer märka skillnaden och utvecklingen av sången. Hoppas så ni kommer gilla den!

New single out 1th September!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *