keep moving forward

Hej söndag! Nu springer tiden iväg så där snabbt igen. Efter releasen av ”No Age on a Dream” fokuserar jag på att fortsätta framåt, till nästa projekt, nästa låt. I helgen har jag suttit och finslipat på det där hemliga projektet som jag har hållit på med ett tag nu och för någon timme sedan skickade jag iväg den till ändamålet den gjordes för, nämligen Melodifestivalen 2018. Yes! Nu var det gjort! Mitt första bidrag till musiktävlingen som jag har suttit bänkad framför sedan jag var liten är inskickat. Känns så kul! Jag är på väg.

Jag tycker verkligen låten passar för programmet och har såklart gjort mitt bästa för att den ska bli så bra som möjligt, men jag har inte haft någon producent som hjälpt mig den här gången utan jag har gjort allting själv. Om den kommer med eller inte, ja det visar sig.

Jag hade kunnat vänta ett år med att skicka in den, absolut. Men hur kul är det? Jag orkar inte fortsätta vänta hela tiden, tänker inte låta mig stanna och vänta på någonting längre. Jag förlorar ingenting på att skicka in ett bidrag redan i år. Kommer den inte med den här gången så har jag ett år på mig att få till det bättre till nästa gång. Någonstans måste man börja så varför inte börja redan nu?

Det är skönt att ha den inskickad också, istället för att den ska ligga och spöka i bakhuvudet, nu är den ”klar” och jag kan fortsätta framåt. Tills jag vet någonting mer i det fortsätter jag med texterna som är tänkta till mitt debutalbum. Det är 13 låtar till som ska få melodier och komma till liv. One by one. Here we go!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *