3 veckor senare

Oktober är här. Jisses. Trädens löv är röda, orange och gula. Temperaturen sjunker men vi har ändå haft en rätt fin start på hösten med sol och värme. Jag håller på och jobbar vidare med låtarna till debutalbumet och har börjat min kör vilket är jättekul! Lär mig mer och mer om stämmor under de tillfällena så låtarna framöver kommer ha betydligt mer stämmor än vad ”No Age on a Dream” och ”What If I Told You” har. Det ska bli så himla kul att själv höra utvecklingen när debutalbumet släpps, hur låtarna var såhär i början och hur de förändras i takt med att jag lär mig. Jag är så exalterad över det!

Jag har kommit in i de nya rutinerna med jobbet riktigt bra nu, är inte alls lika trött om vardagskvällarna längre så jag sitter antingen vid pianot eller framför datorn och jobbar vidare med låtarna efter jobbet. Sjunger gör jag också varje dag, i någon mer eller mindre seriös form. Det är främst på helger som jag verkligen kan sitta och öva mer koncentrerat på skalor och testa röstens olika lägen t ex och på vardagarna blir det mer sjunga med i låtar.

Det känns som att allt börjar falla på plats nu. Jag känner ett lugn och samtidigt bra energi till att jobba med musiken. Jag vilar när jag känner att jag behöver det men oftast kliar det i fingrarna på att få skapa. Det som blir bortprioriterat är träningen och städning, även det blir helg-göra. Men snart hittar jag säkert en bra struktur för träningen på vardagarna, det är ju då jag mår som allra bäst. Men en förändring i taget, ju säkrare jag blir på att producera och tonsätta låtar kommer de gå fortare och därmed får jag mer tid till även träning.

Nu ska jag fortsätta helgen här, en långpromenad väntar härnäst och därefter mer musik. Hoppas ni njuter av helgen ni också!

Sundays.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *