nya delmål mot det stora målet

Det är dags att sätta nya delmål känner jag. För mig är det viktigt med de små delmålen, det är de som gör mig bättre längs vägen. För första halvåret hade jag att tre låtar skulle bli klara, vilket jag uppnådde under slutet på Juni. Resten av sommaren och nu inpå hösten har jag bara fortsatt jobba vidare med andra låtar såklart men utan något tydligt delmål. Så kom jag att tänka på det och något jag så gärna skulle vilja kunna är att spela låtar på pianot genom enbart gehör. Ett delmål som är ett lite längre rent tidsmässigt för att uppnå men jag har nu börjat känna mig trygg i pianospelandet med hjälp av ackord så det är dags att utöka den biten. Förutom det behöver jag nya mål inför debutalbumet, mina nya delmål är följande:

1. Tonsätta samtliga texter till debutalbumet innan nyårskiftet
11 texter återstår. Med tonsätta menar jag att sätta ackordföljden och topline dvs melodin på texten. Det är 12 veckor kvar till det nya året så klarar jag en text i veckan är jag i mål. Det bör jag fixa! Uppföljning 2017-12-29

2. Ha 3 demos klara för debutalbumet innan nyårsskiftet
Hittills har jag en halv. Med demo menar jag att jag kommit så långt med produktionen som min kunskap sträcker sig men att det inte är en full produktion. Idén ska tydligt höras och som minst bör det finnas fem-sex instrument/element beroende på låt exkl sång och stämmor som också ska finnas med såklart. Jag siktar fortfarande på att hitta en producent till projektet med albumet då jag inte förväntar mig att mina kunskaper inom produktion kommer vara tillräckliga för det på så kort tid.  Men en demo i månaden från och med dagens datum alltså. 
Uppföljning 2019-12

3. Kunna spela piano på gehör.
Att kunna höra en låt på radio eller spotify och kunna kompa den på pianot utan noter eller ackordshjälp. Här är den största utmaningen men klarar jag av det så har jag kommit väldigt långt i pianospelandet och detta bör även förbättra gehöret på min sång. 
Tidsram – 2 år. Uppföljning 2019-10

Då kör vi!

Do what you love and keep doing it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *