den värdefulla tiden

Jag har kommit in i ett så skönt flow nu. Allting flyter liksom på så som det borde göra. Förmodligen har det med att göra att jag lyckats ta mig ur den onda cirkeln jag hade tidigare i somras. När jag satte för stor press på mig själv utan att kunna leva upp till det under tiden som jag oroade mig mycket för ekonomin. Allting låste sig bara då.

Efter att jag fick mitt heltidsjobb blev det en period där jag var tvungen att ställa om mina rutiner ganska ordentligt men nu har jag kommit in i den nya vardagen riktgt bra känner jag. Även om jag hade många fler timmar att arbeta med musiken tidigare, så gör jag mer idag än vad jag gjorde innan.

Jag skjuter inte längre fram det jag behöver göra utan jag använder den tid som jag får, vardagskvällarna och helgerna till det yttersta med musiken. Även om jag så ”bara” hinner jobba med ett projekt en timme varje dag så tar det mig framåt. Allting handlar i slutändan om hur vi väljer att prioritera den värdefulla tid vi får. Jag känner heller inga måsten kring det utan jag ser fram emot min tid framför mina projekt och är nästan ivrig att få fortsätta. Verkligen en underbar känsla!

Igår blev jag klar med ännu en text som tonsatts. Jag spelade in den i Logic så att jag kan börja producera på den också. Idag ska jag börja med nästa text framför pianot och försöka få produktionen på en låt som heter ”Yes You Can” så gott som färdig så att jag kan börja spela in sången på den nästa helg.

Önskar er en härlig söndag!

💙

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *