att vara här och nu men samtidigt ligga steget före

Nu är det den här tiden på året då jag bara längtar efter nästa kapitel. Även om jag i allra högsta grad är en person som verkligen strävar efter att leva här och nu och ta vara på all tid jag har så är jag alltid ivrig på att börja det nya året med nya planer och utmaningar.  Jag skulle kunna gå direkt från sista november till första januari utan problem. Jag har redan skrivit ner riktlinjer för hur jag vill leva under nästkommande år, det handlar främst om vad jag vill förbättra mot hur jag levt det här året.

Men, jag har fortfarande tre demolåtar som ska bli klara innan året är slut. ”Yes You Can” som nästan var klar ska jag börja om med, då jag kom underfund under sånginspelningen till den, att jag inte riktigt var nöjd med tempot och vissa element i produktionen. Jag vet visserligen att en demo bara är tänkt som en idé men om man inte själv känner att det ligger där man vill att de ska ligga för att få en sån tydlig idé som möjligt så är det lika bra att göra om. Jag kommer även göra vissa textjusteringar och ändra melodin något.

Jag har fortfarande en hel del texter som ska tonsättas också så jag behöver verkligen tiden i december nu till att få klart allt. Lika bra att fortsätta på en gång; idag blir det prodda, öva piano och gehör. Hoppas ni får en fin lördag!

Do what you love, and keep doing it.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *