Ett brev från mig, till mig.

Det kommer alltid finnas människor som kommer säga åt dig att du inte kan, att du inte är bra nog, att du borde göra någonting annat, fokusera på det du behärskar istället för att utforska nya områden som du brinner för. Det kommer alltid finnas människor som säger att du borde tåla att ta kritik om du väljer att finnas på sociala medier. Det kommer alltid finnas människor som tycker att ett misslyckande är ett för mycket och att du borde ge upp när det kommer.

Men jag kommer aldrig bli en av dem. Jag kommer alltid vara den som säger åt dig att kämpa vidare, att jobba för det du tror på och drömmer om. Jag kommer försöka ge dig tips och råd på vad du kan göra för att komma längre. Och därefter ännu längre. Och sedan längre än så. Om det går dåligt kommer jag finnas där och peppa dig till att försöka igen, så länge du själv vill. Om du misslyckas kommer jag påminna dig att varje fall för med sig en lärdom som förhindrar ett liknade fall framöver. Jag kommer aldrig rekommendera dig att göra någonting annat än det du har passion för. När andra säger att du är dålig kommer jag säga åt dig att det bara kan bli bättre.

När andra säger att du inte kan, kommer jag säga att jo, du kan. För att du kan om du vill. Var inte rädd för att misslyckas, var inte rädd för vad andra ska tycka och det viktigaste av allt: var inte rädd för att lyckas.

När andra försöker trycka ner dig, kommer jag försöka lyfta upp dig och tillsammans kommer vi en dag visa dem som inte trodde på dig att det gick. Du kommer kunna le åt dem som misströstade och visa att det som de trodde var omöjligt blev möjligt.

Och du kommer kunna vända dig till dem som, precis som jag, valde att stötta dig och säga: vi gjorde det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *