sundays

Hur har 2018  startat för er? Här går det upp och ner, redan. Jag tappade rösten det första jag gjorde så under hela första veckan kunde jag inte pratat ordentligt. Rösten är tillbaka, till 80% ungefär. Man hör fortfarande att den skär sig ibland och den låter mer sliten. Det är givetvis något som oroar mig lite grann då jag om två veckor ska spela in ny sång till ”What If I Told You”. Men, det går ändå bra att öva inför det och så länge det inte blir värre kommer jag fortsätta enligt planerna. Jag vill så gärna visa er hur långt jag kommit med sången sedan sist. Inte till varje pris, såklart, men jag är envis och jag har ett tydligt mål, en tydlig plan. Jag följer den så länge jag känner att rösten är med. Idag hade jag min första sånglektion för året och jag fick med mig hem lite övningar för röstvård så det kommer jag fokusera på inför inspelningen.

Jag har även redan hunnit planera in något till hösten (lite småspontant sådär) som kan bli det största äventyret hittills med min tvillingsyster. Ska bli så sjukt spännande men mer om det kommer längre fram. Efter en dag med mycket sång är det dags för oss att ta kväll här hemma. Hoppas ni haft en fin dag och en härlig start på året. 💙

Sundays 💙

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *