What If I Told You 2.0

För nästan precis 1 år sedan på dagen spelade jag in sång till min debutsingel ”What If I Told You”. Då livrädd och osäker i ett sovrum utrustad som en studio. I lördags stod jag i ett sångbås i en studio i Solna, mer självsäker och med bättre förutsättningar i utrustningen, samma producent och samma låt. Det är dags att uppgradera min debutsingel och visa hur långt jag kommit på ett år i min utveckling.

Det är nu allting börjar egentligen, det är nu ni kommer kunna jämföra en och samma låt men med 1 års utveckling i sången. Jag har fortfarande mycket att lära mig, speciellt när det kommer till att skaffa erfarenhet i att sjunga inför andra, att sjunga i studio och att använda rösten i olika lägen. Och  givetvis bli ännu bättre på gehöret; man kan alltid bli bättre. Och det kommer komma det också.  Det är jag övertygad om. När det gäller sången kommer jag i år sikta så högt jag kan, något jag inte gjort tidigare. Jag kommer pressa mig ännu hårdare i min träning och fokusera på sångövningar mer än att producera. Sången ska bli mitt bästa instrument, sång och text. För att jag älskar det.

”What If I Told You” Re-master är på väg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *