1 år som artist

I fredags var det på dagen 1 år sedan som min debutsingel släpptes. 1 år sedan jag debuterade som artist. Tänk. Det firades med att ”What if I Told You” släpptes med en nyinspelad sång och givetvis lite bubbel på kvällen. Det är nu det blir tydligare hur min utveckling går, hur långt jag har kommit på 1 år. Personligen är jag väldigt nöjd med min utveckling men jag vet också att jag har mycket mer att ge. Jag kommer fortsätta uppåt, utan tvekan!

Och tänk, jag har varit artist i 1 år. Det var en mening som var lite konstigare att smälta. Jag ser nämligen inte mig själv som artist, än. Förmodligen då definitionen av en artist för mig är någon som uppträder för publik. Det är det som är själva artisteriet i mina ögon, men jag hoppas att jag får några tillfällen i år att göra just det. Jag jobbar på det!

Hoppas att ni har haft en fin helg, om ni vill får ni mer än gärna lyssna på och dela ”What if I Told You – rerecorded” från Spotify. Det betyder mycket för mig. 💙

Klicka på de tre punkterna bredvid låttiteln, scrolla ned till ”Dela” och välj t ex Facebook. Byt text om ni vill till egen anpassad text och klicka på ”lägg upp”, klart! På detta sätt kan låten komma med på spellistan ”Viral topp 50 Sweden” på Spotify, vilken dröm det vore!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *