februari har tagit mig dit jag är idag

Ni vet de där minnesbilderna som dyker upp på Facebook? Den här veckan har jag fått en hel del härliga minnen som visade en ganska röd och synlig tråd. Under mitten och slutet på februari har jag flera år i rad gjort förändringar som tagit mig framåt mot mitt mål och min personliga utveckling:

För tre år sedan köpte jag mitt digitalpiano. 
1:a mars 2015 flyttade pianot in i mitt vardagsrum. Jag hade bestämt mig under november 2014 att satsa på min dröm och pianot blev det första jag köpte inför det. Då hade jag inte ens spelat ett enda instrument under hela min uppväxt. Idag spelar jag andras låtar, skriver egna med hjälp av pianot och övar gehör vid det. Pianot är min kreativa plats och varje gång jag sitter där blir jag lite bättre.

För två år sedan bytte jag mitt förnamn.
25:e februari 2016 blev mitt namnbyte till Elvira godkänt. Den dagen kände jag att jag äntligen fick blomma ut i den jag var, på riktigt. Den kreativa, orädda kvinnan bytte plats med den osäkra Jessica som ville mycket, men vågade aldrig. 

För ett år sedan släppte jag min debutsingel. 
17:e februari 2017. Starten då jag på riktigt tog steget och mötte min största rädsla. Från den dagen finns verkligen ingen återvändo. Den stenen som släpptes från axlarna och lättnaden därefter var enorm. Jag hoppade. Jag vågade hoppa rakt ut och jag har aldrig ångrat det.

Detta år släppte jag nyinspelningen av debutsingeln. 
17:e februari 2018 hör man min utveckling under 1 år på nyinspelningen av ”What if I Told You”.

Jag vet inte varför det just blivit februari för mig som dessa större förändringarna och händelserna blivit av på. Kanske för att månaden ligger så bra på året? Att börja året relativt tidigt med en större sak gör att man har resterande året på sig att bli bättre på. Jag vet inte, men det var roligt att se trenden i alla fall. Vem vet vad det blir i februari 2019?

 💙

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *