helgfunderingar

Underbart med långhelg! Vi startade dagen med en sovmorgon och promenad i solen med Peanut. Morgonkaffet står bredvid och spellistan ”New Music Friday” strömmar ur högtalarna. En dag ska mina låtar vara med på den.  En dag.

Min strategi är ständigt i rörelse. Jag går på samma huvudväg, men inser att jag behöver göra vissa avstickare.  Jag behöver omge mig mer med likasinnade människor, flytta ut från min lilla bubbla här i lägenheten och möta kreativiteten utanför. Jag kan inte göra allting själv. Inte i dagsläget i alla fall. Jag vill det, men jag vill inte det heller. Jag är förmodligen fortfarande rädd för vad andra ska tycka om mina texter. Mina texter är så personliga för mig att jag inte vågar släppa dem till någon annan att döma eller förändra. Och där har vi en spärr. Allt de vi är rädda för, måste vi våga möta för att utvecklas. Så det ska jag göra. Måste göra. Men först; Yoga, meditation och en ny cover ska spelas in. Och jag ska njuta av den här långledigheten. Hoppas ni gör det också.

 

💙

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *